La Penya Blaugrana presenta la 3a Festa de la Infància, una aposta pels valors


  • Comparteix:

Esther Alòs i Joan Carles Galofré, organitzadors de l'activitat amb el cartell de la Festa de la Infància

Esther Alòs i Joan Carles Galofré, organitzadors de l'activitat amb el cartell de la Festa de la Infància

El camp municipal de Can Magí acollirà el 15 de juny la 3a edició de la Festa de la Infància, una iniciativa de la Penya Blaugrana Sant Cugat que pretén difondre els valors entre els més petits amb una proposta lúdica, cultural i d'entreteniment. L'organització preveu superar els 500 participants de l'any passat. L'activitat té la col·laboració de més d'una vintena d'entitats, i el suport del FC Barcelona i de l'Ajuntament.

Amb el propòsit d'acostar la realitat de les persones amb discapacitat, aproximar-los al reciclatge i la sostenibilitat, a la cultura catalana, al respecte als animals i proposar-los la pràctica esportiva com a gaudi, la Penya ofereix als nens d'entre 3 i 12 anys un matí divers i ple d'activitats.

El camp municipal de Can Magí es transformarà en un gran espai d'entreteniment. El terreny de joc es dividirà en dues zones per a la pràctica futbolística entre diferents escoles, el lleure esportiu i educatiu i el futbol inclusiu entre altres. L'espai cultural, que inclourà actuacions musicals, lectura i conta-contes, estarà ubicat darrera de la graderia. La creativitat la podran expressar en els diferents tallers que trobaran just a l'entrada del recinte i a l'avinguda de Ragull, on hi haurà els inflables.

Joan Carles Galofré, vicepresident de la PBSC, a més d'esperar un increment en la participació, enfatitza l'esforç que fa l'entitat per oferir una festa de qualitat.


Joan Carles Galofré

Hem treballat de valent per incrementar el nombre de nens però sense obsessionar-nos. El que volem és oferir una festa de qualitat que transmeti els valors que des de la Penya volem oferir.



La tercera edició de la Festa de la Infàcia, que té la col·laboració de Cugat.cat, s'ha presentat aquest dijous a la seu de Penya Blaugrana amb la presència del directiu de l'àrea Esportiva del FC Barcelona, Josep Castellà.
L'entrada a la festa és lliure i gratuïta per a tothom. Els participants s'enduran un bossa plena de regals.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.