Tizón: 'Amb la gestió directa del pav 3 caldria invertir per pal·liar els robatoris'


  • Comparteix:

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, al plató de Cugat.cat

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, al plató de Cugat.cat

Els robatoris al pav 3 és una de les preocupacions de l'Ajuntament, segons ha afirmat el regidor d'Esports, Xavier Tizón, que ha explicat que amb la gestió directa de l'equipament caldria fer una 'inversió forta' per pal·liar el problema. Tizón ha confirmat a Cugat.cat que han arribat a una entesa amb l'Eurofitness i que la recuperació de la gestió és una 'qüestió burocràtica' que es pot resoldre després de l'estiu. En el programa Línia directa, el regidor també ha avançat que els concursos per a la gestió dels equipaments de la ZEM Jaume Tubau, Can Magí i la Guinardera es resoldran en breu i que al setembre es convocarà el concurs de l'OMET.



Després de comprovar que les fòrmules aplicades fins ara no han estat una solució al problema dels robatoris, la solució pot passar, segons Tizón, per instal·lar càmeres i destinar personal que controli l'accés als vestidors un cop l'Ajuntament es faci amb la gestió del pav 3.



Xavier Tizón

Confio que quan tinguem el pav 3 serem capaços d'aplicar fòrmules per pal·liar els robatoris. Caldria una inversió forta.




L'equip d'esports de l'Ajuntament treballa en el tancament de la graella d'horaris que disposaran els clubs en les equipaments municipals el curs vinent. El regidor assegura que encara no està tancada però no s'esperen grans novetats, 'només petits reajustaments'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.