120 golfistes posen de relleu la 3a edició del torneig 'The Wall's House'


  • Comparteix:

Imatge de la presentació del Torneig de Golf 'The Wall's House Mariona Design'

Imatge de la presentació del Torneig de Golf 'The Wall's House Mariona Design'

La 3a edició del Torneig de Golf 'The Wall's House Mariona Design', que s'ha disputat aquest divendres, ha aplegat fins a 120 golfistes a les instal·lacions del Club de Golf Sant Cugat. Alejo de Alfonso i Albert Sala s'han imposat en la competició en categoria masculina.

Nova edició i nou èxit del Torneig de Golf 'The Wall's House Mariona Design'. Fins a 120 golfistes han participat de la tercera edició de la competició que s'han acabat adjudicant els golfistes Alejo de Alfonso i Albert Sala. En la categoria femenina, no hi ha hagut vencedores ja que no es competia per guanyar, però Anna Balcells ha estat la responsable de fer el drive més llarg. El director del torneig i responsable de 'The Wall's House', Joan Muro, fa un balanç positiu de la tecera edició de l'esdeveniment.

Joan Muro

L'edició d'enguany ha estat un èxit una altra vegada i n'estem molt i molt contents.


Muro també ha volgut destacar la bona predisposició i la valentia dels golfistes participants que han hagut de suportar temperatures de fins a 38 graus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.