Una piscina continua sent la prioritat en el projecte esportiu dels veïns de Mira-sol


  • Comparteix:

Imatge d'arixu

Imatge d'arixu

L'Associació de Veïns Sant Joan de Mira-sol, amb el suport de la resta d'associons veinals del districte, ha presentat a l'Ajuntament una proposta d'equipament esportiu per al territori. El projecte, que ve a substituir el complex esportiu que s'havia previst per aquest districte, té com a prioritat la construcció d'una piscina i inclou altres equipaments com pistes de pàdel i un camp de futbol 7, per incorporar en diferents fases.

La proposta presentada aquest dijous per l'AAVV Sant Joan de Mira-sol al Consell de barri contempla la necessitat de fer el projecte progressivament i per fases donat prioritat a les necessitats del veïnat en cada moment. Tot i que l'esborrany inclou la construcció d'11 pistes de pàdel, dos edificis per a la recepció i vestidors, a més d'una zona enjardina i un camp de futbol 7, la prioritat continua sent la construcció d'una piscina com reconeix Inma Valderrama, membre de l'AAVV Sant Joan.

Inma Valderrama

Fer una piscina estàndar que es pugui cobrir en el seu moment i donar per acabat el projecte i una reivindicació de fa moltas anys. Començarem a treballar a partir de setembre.


Valderrama assegura que la proposta presentada admet canvis i ha confirmat que a partir del setembre començaran a treballar conjuntament amb l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.