Pahisa disputarà set proves als Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa


  • Comparteix:

Joan Pahisa disputarà tres proves individuals i quatre en equip / Font: Joan Pahisa

Joan Pahisa disputarà tres proves individuals i quatre en equip / Font: Joan Pahisa

El palista santcugatenc Joan Pahisa viatja aquest dijous a Michigan, Estats Units, per disputar els Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa com a únic representant de la delegació espanyola. Pahisa participarà en les proves de natació, bàdminton, bàsquet, futbol, voleibol, hoquei i tennis taula, la seva especialitat.

Després de recaptar els diners necessaris mitjançant una campanya de micromecenatge, Joan Pahisa viatjarà a Michigan tres dies abans de l'inici dels Jocs Mundials per a Persones de Talla Baixa. El palista santcugatenc disputarà set proves durant la competició, tres de les quals són individuals i les quatre restants en equip, i serà l'únic representant de la delegació espanyola.

Auest diumenge Pahisa s'estrenarà als Jocs Mundials amb les proves de natació i bàdminton. El dijous vinent serà un dels dies més importants per al palista, i és que s'enfronta al tennis taula, l'esport que més temps porta practicant, explica Pahisa.

Joan Pahisa

Tinc ganes d'entrar a semifinal i aconseguir medalla. És l'esport que més temps porto practicant i és la meva prova.


Les quatre competicions restants les farà en equip, juntament amb membres de diferents països com Holanda, Alemanya, França, Sèrbia, Irlanda, Àustria i El Congo. Pahisa mai ha vist cara a cara els seus companys, ja que van crear el conjunt i s'han anat comunicant a través de les xarxes socials. Dilluns de la setmana vinent es veurà les cares amb el futbol, dimecres ho farà amb el bàsquet, dijous amb el volei i divendres tancarà la seva participació en els Jocs Mundials amb l'hoquei.

L'experiència del santcugatenc servirà a La Lupa Produccions per a realitzar un documental de 52 minuts titulat 'Glance Up', on els productors Enric Ribes, Oriol Gispert i Oriol Martínez plasmaran les vivències de Pahisa a la gran pantalla.

Aquesta serà la segona vegada que Pahisa disputi uns Jocs Mundials, ja que es va estrenar el 2005 a Rambouillet, França. A diferència del palista, pel seu entrenador, el Carles, serà la primera vegada que visqui aquest esdeveniment de primera mà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.