El Centre Sanitari Can Mora estrena una Unitat de Medicina Esportiva


  • Comparteix:

El Centre Sanitari Can Mora compta ara amb recursos de medicina esportiva / Font: Centrecanmora.com

El Centre Sanitari Can Mora compta ara amb recursos de medicina esportiva / Font: Centrecanmora.com

El Centre Sanitari Can Mora es capbussa en la medicina esportiva amb la creació de la Unitat de l'Esport. Un ampli ventall d'especialistes formen un equip que treballarà de forma connectada entre diferents disciplines, com l'osteopatia, la fisioteràpia, la cardiologia i la nutrició. L'objectiu d'aquesta nova proposta passa també per integrar-se entre l'esport santcugatenc amb col·laboracions amb les entitats esportives de la ciutat.

Atenció personalitzada i per esportistes de qualsevol edat o nivell. Amb aquesta premissa s'obre la Unitat de l'Esport del Centre Sanitari Can Mora, que vol treballar a través d'una metodologia multidisciplinar. Una primera entrevista amb el director mèdic de la Unitat donaran les bases als diferents especialistes que formen la unitat del pla específic que necessita cada persona, un funcionament que accentua l'especificitat dels entrenaments.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.