L'Ajuntament recupera la gestió del PAV3 de la Rambla del Celler


  • Comparteix:

L'Ajuntament recupera la gestió del pav 3 / Font: Uesc.cat

L'Ajuntament recupera la gestió del pav 3 / Font: Uesc.cat

El ple ha aprovat per unanimitat la recuperació de la gestió del PAV 3 per part de l'Ajuntament. L'empresa concessionària, Eurofitness, seguirà gestionant el PAV1, PAV2, la piscina i el gimnàs.

Fa un any que Eurofitness volia deixar de ser la concessionària del PAV1, PAV2 i PAV3 i únicament gestionar la piscina i el gimnàs. Després de diferents reunions, l'Ajuntament ha pactat que únicament recuperaria el PAV3.

El ple ha aprovat per unanimitat la gestió pública de l'equipament. El PP ha votat a favor definint de 'correcte' la decisió, el PSC s'ha mostrat satisfet per aquesta recuperació, ICV-EUiA destaca que la gestió pública afavorirà els clubs de la ciutat i la CUP remarca que tot el que sigui municipalitzar els serveis beneficia Sant Cugat.

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, destaca que aquest fet suposarà una millora per a les entitats que utilitzen aquesta instal·lació.

Xavier Tizón

Recuperar la gestió d'aquest equipament suposa un estalavi econòmic per a l'Ajuntament.


Tizón també ha explicat que la recuperació de la gestió suposarà un estalvi de 25.000 euros anuals per la subvenció compensatòria que rebia Eurofitness.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.