Arantxa Rus i Roberto Carballés guanyen el torneig ITF del Natació Sant Cugat


  • Comparteix:

Roberto Carballés guanya la final masculina de l'ITF en derrotar Guillermo Olaso (6-3 i 6-2) a la final masculina. En categoria femenina l'holandesa Arantxa Rus ha guanyat per 2 sets a 1 la italiana Alberta Brianti. Rus ha guanyat el primer set, ha cedit en el segon, però ha demostrat la seva superioritat en el tercer.

Després de dues hores i 20 minuts de joc, l'holandesa Arantxa Rus ha fet bons els pronòstics i s'ha desfet d'Alberta Brianti que ha venut molt cara la seva derrota. Rus ha imposat el seu joc en el primer set on s'ha imposat per 6 a 4. En el segon, Brianti ha despertat i des del fons de la xarxa ha superat còmodament per 6 a 2 a la seva rival. S'ha arribat al tercer i definitiu set. El moment clau ha arribat amb empat a 2 quan Rus ha trencat el servei de Brianti i a partir d'aquest instant, quatre jocs seguits sumats per l'holandesa que li han fet guanyar el set i el matx. El president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Jordi Forcano, destaca l'alt nivell de tennis del torneig.

Jordi Forcano

La final femenina ha demostrat l'alt nivell del torneig.


A la final masculina Roberto Carballés derrota Guillermo Olaso (6-3 i 6-2) i s'emporta el torneig per la via ràpida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.