El govern d'Andorra es fixa en la gespa del camp de rugbi de la Guinardera


  • Comparteix:

Tizón i Cerqueda, en primer pla, al camp de la Guinardera

Tizón i Cerqueda, en primer pla, al camp de la Guinardera

El secretari d'Estat per l'Esport d'Andorra, Jordi Cerqueda, ha visitat aquest dimecres al migdia la ZEM de la Guinardera, convidat per l'empresa Poligras, responsable de la instal·lació de la gespa artificial d'aquest equipament. El govern andorrà té en fase de construcció el que serà l'Estadi Nacional on es combinarà la pràctica del rugbi i el futbol i han optat per la gespa artificial. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, ha rebut la comitiva andorrana i ha fet d'amfitrió.

La visita ha estat ràpida però molt profitosa, segons Jordi Cerqueda, que ha destacat el factor climatològic com un dels principals a l'hora de decidir-se per la gespa artificial.

Jordi Cerqueda

La climatologia d'Andorra no ens permetia tenir gespa natural per practicar els dos esports amb un ús intensiu. El camp de Sant Cugat, amb l'última tecnologia, és fantàstic.


Cerqueda ha vingut acompanyat pel coordinador d'Esports d'Andorra, Jordi Beal i el grup d'arquitectes i un representant de l'empresa constructora de l'estadi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.