El Gimnàstic Club Vallès pren part a la 5a Gimnadal de la Marató de TV3


  • Comparteix:

El club santcugatenc participa en aquesta iniciativa solidària

El club santcugatenc participa en aquesta iniciativa solidària

El Gimnàstic Club Vallès (GCV), nou club santcugatenc de gimnàstica artística, que s'entrena al Club Bellaterra, participarà a la Marató de TV3 amb l'activitat Gimnadal organitzada per l'UCEC. L'entitat santcugatenca dirigida per Núria Palos, compta amb un total de 32 gimnastes, 30 noies i dos nois.

El Gimnàstic Club Vallès va iniciar el seu camí al setembre instal·lant-se al Club Bellaterra i formant nens i nenes de categories prebenjamí, benjamí i aleví, des dels tres fins els 14 anys. Al gener disputaran la seva primera competició oficial, però abans, aquest diumenge participaran amb un total de 25 gimnastes a la Gimnadal de la Marató de TV3.

La directora del Gimnàstic Club Vallès, Núria Palos, creu que enguany el principal objectiu és la formació dels nens i nenes.

Núria Palos

L'objectiu inicial no és guanyar competicions sinó donar a conèixer el gimnàs. Estem començant de zero des de la base amb les nenes.


El Gimnàstic Club Vallès és, ara com ara, l'únic club que ofereix gimnàstica artística a la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.