La Federació Catalana ven el Golf Can Sant Joan a Metropolitan Barcelona


  • Comparteix:

Imatge del camp Metropolitan Golf Barcelona / Font: Metropolitan Golf Barcelona

Imatge del camp Metropolitan Golf Barcelona / Font: Metropolitan Golf Barcelona

La Federació Catalana de Golf ven el camp públic de Can Sant Joan, situat entre Sant Cugat i Rubí, a Metropolitan Golf Barcelona. El camp durà el nom de la nova empresa propietària i el gerent serà Christian Roger. El camp va ser dissenyat per Severiano Ballesteros el 1994.

Metropolitan Golf Barcelona és una empresa que s'ha creat fa dues setmanes i està formada per diferents jugadors de golf. L'empresa, a través del seu gerent, Christian Roger, no ha volgut donar detalls dels golfistes que integren aquesta empresa ni tampoc la quantitat econòmica que han pagat a la Federació Catalana per ser els nous propietaris del camp de Can Sant Joan. La Federació Catalana de Golf a través del seu president, Albert Durán, donarà detalls de la venda a partir de la setmana vinent segons ha confirmat a Cugat.cat. La venda ha estat ràpida i sense cap tipus de problema segons Roger. El gerent del camp Metropolitan Golf Barcelona explica alguns dels projectes que volen impulsar com una escola de golf.

Christian Roger

Volem que el jugador tingui un camp on jugar amb uns preus baixos.


Christian Roger també ha parlat de les inversions que faran durant els propers cinc anys. Roger destaca que abans de construir nous equipaments cal millorar el camp perquè els golfistes se sentin més còmodes.

Christian Roger

Hi haurà inversió al camp durant aquests cinc anys. Volem millorar les instal·lacions actuals.


El Metropolitan Golf Barcelona també s'ha convertit en la nova seu de l'Associació de Golfistes Professionals de Catalunya. Aprofitant aquest fet el camp acollirà un campionat d'Espanya per a professionals abans del març segons ha confirmat el gerent de Metropolitan Golf Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.