Can Caldés organitza un Campus de Pasqua i una Estada per adults


  • Comparteix:

Imatge de Can Caldés

Imatge de Can Caldés

El Centre Hípic Can Caldés organitza un Campus de Pasqua per a nens a partir dels cinc anys i una estada intensiva d'equitació per adults del 14 al 17 d'abril. L'activitat és oberta a socis i no socis i pretén acostar els participants al món del cavall. Les inscripcions tant del campus com de l'estada s'han de fer a la secretaria del club.

Aquesta Setmana Santa Can Caldés oferiex la possibilitat de gaudir de diferents activitats relacionades amb l'equitació. El Campus de Pasqua permetrà conèixer més a fons el món del cavall i diferents activitats eqüestres com el horsball, el ponygames i el volteig entre altres. L'estada adreçada als adults també es farà el mateixos dies. El responsable de Can Caldés, Pere Xercavins, assegura que la xifra òptima entre les dues activitats és d'unes 50 persones.

Pere Xercavins

La xifra òptima seria unes 50 persones. Esperem que a les persones que els agrada el món del cavall tinguin opció de gaudir amb uns dies.


El preu del Campus és de 30 euros al dia per a les activitats eqüestres que es faran de nou del matí a una del migdia. El preu del dinar és de 6'50 euros per dia i el dels tallers i manualitats de tres a cinc de la tarda de 15. Hi haurà descomptes per a qui s'inscrigui a tot el Campus. El preu de l'estada, de dues hores diàries, té un cost de 40 euros per dia i també hi haurà descomptes per als inscrits els quatre dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.