La UESC de tennis taula depèn d'ella mateixa per arribar als play-off d'ascens


  • Comparteix:

Josep Anton és un dels tres integrants de l'equip santcugatenc / Font: CTT La Unió

Josep Anton és un dels tres integrants de l'equip santcugatenc / Font: CTT La Unió

La secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) encara la recta final de la temporada depenent d'ella mateixa per accedir al play-off d'ascens a Divisió d'Honor. Falten cinc jornades per al final de la competició, i amb el Calella gairebé classificat com a primer, els santcugatencs es jugaran les altres dues places amb Vic i Esparreguera, amb els quals empaten a 20 punts a la classificació.

La Unió Esportiva Sant Cugat té cinc finals per poder accedir al play-off d'ascens a Divisió d'Honor. Cinc partits que els enfrontaran a Calella, líder invicte de la categoria, Terrassa, Olesa, Parets i Vic. Precisament és el Vic, juntament amb l'Esparreguera, un dels dos equips que aspiren a ocupar les dues places que resten per assignar, ja que el Calella està gairebé classificat en tenir vuit punts de marge.

El palista de la Unió Esportiva Sant Cugat, Josep Anton, veu claus els enfrontaments directes entre els tres equips que lluiten per les dues places.

Josep Anton

L'Esparreguera i el Vic són equips molt forts i encara han de jugar entre ells. Hi ha partits directes i depenem de nosaltres tot i que no serà fàcil.


El següent enfrontament de la tripleta santcugatenca, formada per Josep Anton, Enric Bosch i Fran Castillo, tindrà lloc aquest cap de setmana a casa contra el totpoderós Calella.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.