La nutrició i el dopatge centraran la xerrada del metge Bernat de Pablo


  • Comparteix:

Bernat de Pablo amb la copa de campió del món amb la selecció espanyola d'hoquei patins / Font: FEP

Bernat de Pablo amb la copa de campió del món amb la selecció espanyola d'hoquei patins / Font: FEP

El santcugatenc i metge de la selecció espanyola d'hoquei patins, Bernat de Pablo, ofereix una xerrada formativa aquest dijous a les vuit del vespre al Museu de Sant Cugat sobre 'Nutrició i dopatge en l'esport'. A la xerrada, hi assistiran representants dels equips sèniors del Patí Hoquei Club Sant Cugat, del Club Voleibol Sant Cugat i del Club Rugby Sant Cugat. L'activitat l'organitzen conjuntament les tres entitats.

Els esportistes que competeixen a l'alt nivell freqüentment necessiten tractament farmacològic que combinen amb una alimentació adequada. Uns esportistes que passen per diversos controls antidopatge de manera aleatòria i que s'han de tenir en compte a l'hora d'aplicar els tractaments farmacològics i alimentaris.

Bernat de Pablo col·labora amb el Patí Hoquei Club Sant Cugat i és metge de la Mútua de Terrassa al CAP de Valldoreix. A la xerrada hi seran, a més dels membres i tècnics dels primers i segons equips dels clubs esmentats, els joves jugadors de les categories sub 23, juvenil i júnior, que s'estan formant per passar a la categoria sènior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.