El Club Petanca Sant Cugat fa fora quatre socis per obstruir la fusió amb l'Atlètic


  • Comparteix:

La junta directiva durant l'assemblea de dissabte / Font: CPSC

La junta directiva durant l'assemblea de dissabte / Font: CPSC

La junta directiva del Club Petanca Sant Cugat ha informat a l'assemblea general de socis de la decisió de donar de baixa quatre socis després de declarar-los 'persones no grates'. Aquesta decisió respon, segons el vicepresident social de l'entitat, Francesc Argemí, a l'obstaculització en el procés de fusió engegat a finals de 2013 amb el Sant Cugat Atlètic. L'entitat ha tancat el 2013 amb un superàvit de més de 5.000 euros.

Aquest dissabte el Club Petanca Sant Cugat ha fet balanç de 2013, un any que en l'econòmic ha anat força bé. A més d'informar del superàvit amb què s'ha tancat l'any passat, més de 5.000 euros, la junta també ha explicat que el pressupost per aquest 2014 se situa per sobre dels 60 mil euros.

Però el punt amb més controvèrsia ha estat el de la sanció a quatre socis. La junta directiva ha qualificat aquests socis de 'persones no grates' i els ha expulsat del club com explica el vicepresident, Francesc Argemí, per interferir en la fusió amb el CP Sant Cugat Atlètic.

Francesc Argemí

S'han trencat les negociacions. El club creu que és molt greu que socis del nostre club interfereixin en aquesta possibilitat històrica d'unir de nou els dos club i els ha retirat la condició de soci del club.



Segons Argemí, aquest grup de socis del Sant Cugat van decidir tirar endavant el club veí, quan ja s'havia acordat la fusió, precisament perquè ningú no va respondre la crida del president de l'Atlètic, Miguel Argente, que durant quatre mesos va reclamar que algú se'n fes càrrec de l'entitat.

El gener s'havia de produir la fusió entre les dues entitats després que els dos clubs arribessin a un acord verbal amb el regidor d'Esports, Xavier Tizón, com a testimoni.

Abans de tancar l'assemblea, el CP Sant Cugat va lliurar tres diplomes honorífics i vuit diplomes d'honor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.