El Natació Sant Cugat recaptarà fons per al projecte Liziba del Congo


  • Comparteix:

Les nenes del projecte Liziba a Kinshasa / Font: Fundació Montblanc

Les nenes del projecte Liziba a Kinshasa / Font: Fundació Montblanc

El Club Tennis Natació Sant Cugat organitza amb la Fundació 'Running 4 Her' un torneig de pàdel solidari per recaptar fons per al projecte Liziba per la construcció d'una escola de nenes a Kinshasa, el Congo. El torneig es disputa des de d'aquest dimarts fins diumenge i té un cost de 20 euros per jugador, on s'espera la participació de 100 parelles.

Els diners recaptats aniran destinats a la construcció d'aquesta escola a la capital congolesa. Una iniciativa engegada per l'atleta Alexia Panayotou que des de fa temps col·labora amb projectes solidaris i en aquesta ocasió ha decidit fer-ho per aquesta escola africana. En el projecte també participen alumnes de primer de batxillerat del col·legi la Vall de la nostra ciutat, que es van posar en contacte amb l'atleta irlandesa d'arrels gregues per iniciar aquest projecte per recaptar fons per l'escola Liziba, amb diferents iniciatives com un concert solidari o el torneig de pàdel a les instal·lacions del Club Tennis Natació Sant Cugat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.