Neix la nova associació esportiva de la ciutat, Sant Cugat Creix


  • Comparteix:

Presentació de la nova associació esportiva Sant Cugat Creix

Presentació de la nova associació esportiva Sant Cugat Creix

El Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Rugby Sant Cugat i el Club Voleibol Sant Cugat funden l'associació esportiva, Sant Cugat Creix. La nova plataforma, presentada aquest dimarts, neix per buscar patrocinadors de manera conjunta, potenciar el model d'esportista santcugatenc i apostar per un projecte esportiu de cooperació. Sant Cugat Creix serà una realitat el 15 de maig quan les assemblees de tots tres clubs donin el vistiplau a aquest nou grup.

Els tres clubs tenen molts punts que els uneixen com són un model de formació basat en el planter, un model econòmic similar i uns primers equips que competeixen a nivell estatal. Aquestes similituds han fet que les tres entitats s'ajuntin en una nova associació, Sant Cugat Creix, que busca enfortir els vincles entre tots ells i treballar de manera conjunta per dotar de majors recursos econòmics i esportius als tres clubs. El president del Patí Hoquei Club Sant Cugat, Francesc Marzá, vol que s'aprofitin les sinergies existents entre les tres entitats.

Francesc Marzá

Els desplaçaments que fem no han de ser assumits pels socis. Des de l'associació volem trobar solucions.


Un altre dels punts que Sant Cugat Creix vol potenciar és l'àrea econòmica. Les tres entitats sumen més de 800 esportistes de base, 3.200 familiars i més de 10.000 persones que segueixen els equips dels clubs. Aquest fet facilita la recerca de patrocinadors segons el president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito. Benito destaca que Sant Cugat Creix s'ha de marcar el repte de trobar un espònsor global per a les tres entitats.

Mauri Benito

Els clubs han de seguir buscant el seu micropatrocini. L'associació buscarà patrocinadors més grans.


De moment tres són els clubs que integren aquesta associació. El president del Club Voleibol Sant Cugat, Miquel Martínez, es mostra obert a l'entrada de més clubs, però ara mateix és l'inici del projecte.

Miquel Martínez

No som excloents ni exclusius. Per començar ens hem posat d'acord aquests tres clubs.


Sant Cugat Creix ja s'ha presentat a l'alcaldessa, Mercè Conesa, i al regidor d'Esports, Xavier Tizón. L'Ajuntament ha vist amb bons ulls aquest projecte. La Coordinadora d'entitats Esportives també ha donat el seu vistiplau a la nova associació.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.