La 8a edició del Futures de Valldoreix reuneix les millors promeses del tennis


  • Comparteix:

La 8a edició del Futures BTT Trofeu internacional Vila de Valldoreix reunirà les millors promeses mundials del tennis entre aquest dissabte i diumenge de la setmana vinent al Club Esportiu Valldoreix amb 10.000 dòlars en premis. El torneig és un dels sets que es disputen a tot Catalunya i una de les proves més consolidades en el calendari europeu.

Els joves tennistes tenen l'oportunitat de sumar punts al rànquing de l'ATP a través dels Futures que es diputen a tot l'Estat espanyol. A Catalunya només s'organitzen set i un d'ells està consolidat com és el que es disputa al Club Esportiu Valldoreix que arriba la seva 8a edició.

La presentació s'ha fet aquest dimarts a l'EMD de Valldoreix amb la presència del president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, el de l'EMD, Josep Puig i el de la federació catalana, Joan Navarro, que ha coincidit a destacar l'esforç que fa el club valldoreixenc per organitzar la competició.

Joan Navarro

Gràcies per fer possible aquest torneig, una prova consolidada i de futur.



El torneig comptarà amb la participació de joves tennistes situats entre el 200 i el 500 del rànquing de l'ATP. Una desena de tennistes de l'Acadèmia BTT, amb seu a Valldoreix, seran els representants locals. El president del Club Esportiu Valldoreix, Joan Carles Pradell, destaca l'aposta que fa l'entitat per la formació educativa i esportiva.

Joan Carles Pradell

La nostra aposta pel tennis és evident amb una escola de formació.



El torneig també tindrà la modalitat de dobles. La final individual serà diumenge de la setmana vinent a dos quarts de dotze del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.