6aTrobada Escolar de Judo


  • Comparteix:

Diversos centres de Sant Cugat celebren la 6ª Trobada Escolar de Judo amb la participació per primera vegada del Gimnàs Miguel Canela. Amb l'èxit d'aquest any es vol organitzar un campionat abans del mes d'Agost.

Aquest cap de setmana s'ha celebrat la 6a Trobada Escolar de Judo, en la que han participat el Centre Obert, el CEIP Pins, el CEIP Gerbert d'Orlach, l'escola Europa, l'Àgora, i com a novetat d'aquest any el Gimnàs Miguel Canela de Sant Cugat.

Aquest acte té l'objectiu de fomentar la pràctica d'aquest esport i premia tots els seus participants. Aquest any l'assistència ha estat massiva, ja que gairebé duplica la de l'any anterior. Un centenar de nens han pogut competir entre ells, i d'aquesta manera veure quina ha estat la seva evolució durant l'any. Aquesta trobada serveix per fomentar la convivència entre els practicants d'aquest esport dels diferents centres i així acostumar-se a competir.

Alfonso Castro, entrenador nacional de judo, comenta la trobada:



Alfonso Castro

Aquests enforntaments serveixen per fomentar convivència entre nens de diferents centres i augmenta la motivació dels esportistes




A cuasa de la satisfacció dels participants i organitzadors es vol organitzar un altre campionat abans del mes d'Agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.