La 'Trencacames' de la Floresta serà més llarga i passarà per nous indrets


  • Comparteix:

Imatge de l'última edició

Imatge de l'última edició

La 31a Cursa Popular de la Floresta, que es disputarà el dissabte 19 de juliol, presenta importants novetats en el traçat i la distància a recòrrer, segons ha avançat a Cugat.cat l'organitzador de la prova, Xavier Sans. Les inscripcions es podran fer de l'1 de juny al 17 de juliol al web Championschip.cat.

La 'Trencacames' d'enguany tindrà lloc a la tarda, el tret de sortida es donarà a dos quarts de set. El recorregut serà dos quilòmetres més llarg, dels cinc quilòmetres passarà a poc més de set, i a més el circuit es desenvoluparà per nous indrets del districte, com afirma el director de la cursa, Xavi Sans.

Xavier Sans

El circuit és nou i més llarg. El 80 per cent del recorregut serà nou.


Els més petits també tenen oportunitat de participar en la cursa infantil, a partir dels vuit anys. Per a ells també s'allarga el circuit amb un quilòmetre i set-cents metres.

Les inscripcions s'hauran de fer on line o bé presencialment al Casino de la Floresta i a Running Vallès a partir del primer de juny. Els preus no han variat. El corredors amb xip hauran de pagar 10 euros per l'inscripció, 15 els que no en tenen i cinc euros els nens.

L'any passat la 'Trencacames' celebrava el 30è aniversari amb una edició especial que va rememorar la primera Cursa Popular de la Floresta. La participació, llavors, va ser de 250 corredors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.