Salas (FC Barcelona): 'Avanço en la recuperació i espero arribar a l'Europeu'


  • Comparteix:

Dídac Salas es mostra confiat de la seva recuperació

Dídac Salas es mostra confiat de la seva recuperació

L'atleta santcugatenc Dídac Salas continua el seu procés de recuperació després de rebre 14 punts de sutura a la mà esquerra durant el Campionat d'Espanya de clubs a Saragossa a finals de juny. Salas espera poder tornar-se a entrenar a principis d'agost i participar així al Campionat d'Europa de Zuric a partir del 12 d'agost.

Després d'unes setmanes d'inactivitat per la ferida que va patir a Saragossa quan se li va trencar la perxa provocant-li un trau a la mà esquerra, Dídac Salas està iniciant el procés de recuperació que l'ha de portar a tornar als entrenaments a principis d'agost. A la ment, una cita esportiva, el Campionat d'Europa de Zuric del 12 al 17 d'agost, on el perxista santcugatenc espera arribar a punt per competir. Salas creu que pot mantenir l'objectiu de lluitar per estar a la final, però que després de la lesió ho tindrà més complicat.

Didac Salas

M'estic recuperant molt ràpid i estic guanyant molta força a la mà. L'objectiu abans de la lesió era estar a la final de l'Europeu, i continua sent, però amb més dificultats.


Fins el moment Salas estava fent una temporada per emmarcar amb la millor marca personal i espanyola de l'any amb un salt de 5,60 amb què va aconseguir passar la mínima per classificar-se per a la cita continental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.