La Cursa DiR-Mossos d'Esquadra tindrà una versió per als més joves


  • Comparteix:

La 6a edició de la Cursa DiR-Mossos d'Esquadra s'apropa als més petits amb la disputa de la Cursa DiR Kids. Aquesta novetat es durà a terme dissabte de la setmana que ve, un dia abans de la celebració de la cita per als adults. Tot plegat s'ha explicat durant la presentació de les curses que ha acollit aquest dilluns la sala de plens de l'ajuntament, en què s'ha anunciat una previsió de 2.500 inscrits.

Una cursa consolidada ha estat el missatge predominant durant la presentació de la 6a Cursa DiR-Mossos d'Esquadra Sant Cugat, que torna a comptar amb dues distàncies, la de cinc i la de 10 quilòmetres. Totes dues recorreran els punts més emblemàtics de la ciutat, amb la separació al tercer quilòmetre de recorregut, i tindran un preu de nou euros per als socis i de 13 per als no socis. Tot plegat, amb la principal novetat entre els més joves, la DiR Kids.

En aquesta versió per a nens i nenes fins a 13 anys hi haurà tres tipus de curses. La primera categoria serà la de 'Pares i Fills', on participants d'entre un i quatre anys recorreran 400 metres acompanyats dels seus pares. Les altres dues categories, 'Prebenjamí/Benjamí i 'Aleví/Infantil', tindran una distància de 500 metres. Les tres curses tindran un preu d'inscripció de tres euros.

Amb tot, el director general dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle, ressalta la suma de valors entre els elements que conformen la cita.

Albert Batlle

És un motiu de satisfacció aquesta triple trobada de la ciutat de Sant Cugat, del DiR i dels Mossos d'Esquadra.


De la seva banda, el president de la Federació Catalana d'Atletisme, Joan Villuendas, destaca la varietat de tipus de participants de la cita.

Joan Villuendas

Els grups del DiR tenen aquesta virtut, que volen apropar les forces de l'ordre. És una cursa que fa que els atletes poden competir amb atletes d'elit, Mossos d'Esquadra i gent popular.


Els caps de cartell de la cursa gran seran els vigents campions en categoria masculina i femenina, Roger Roca i Carla Ventós. A l'acte de presentació també hi ha assistit el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el director general del DiR, Ramon Canela.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.