La 2a Cursa Eurofitness del 2 de novembre tindrà caràcter solidari


  • Comparteix:

Imatge del cartell de la cursa / Font: Eurofitness

Imatge del cartell de la cursa / Font: Eurofitness

La 2a Cursa Eurofitness, prevista per al 2 de novembre a Nou Barris, Barcelona, tindrà un marcat caràcter solidari. Una part dels beneficis de la prova es destinarà al finançament del projecte 'Volver a Caminar' de la Fundació Fenexy, entitat que treballa per la cura de les lesions medul·lars. Les inscripcions es poden fer fins l'últim dimecres d'octubre a Cursaeurofitness.com.

La cursa, oberta a tothom prèvia inscripció, ofereix dues opcions als participants, una de cinc quilòmetres i una altra de 10. El preu de les inscripcions és de nou euros amb xip propi per la cursa curta, 11 si el xip és de lloguer i 19 si es compra. Per la cursa llarga cal pagar 12 euros si ja es té xip, 14 si es lloga i 22 si es vol comprar.

La sortida es donarà al Parc Esportiu Can Dragó a les nou del matí. Els inscrits hauran de recollir la bossa del corredor el divendres previ a la cursa per participar-hi.

La prova té previstes diferents categories des de júniors a sèniors, passant per veterans i client Eurofitness.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.