El Cros Ciutat de Sant Cugat promou una campanya solidària amb ASDI


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El Cros Ciutat de Sant Cugat manté la seva vessant solidària. Enguany els participants podran fer una aprotació voluntària en favor de l'Associació de Disminuïts Físics i Psíquics de Sant Cugat (ASDI) tant a l'oficina de l'OMET com a la carpa que s'instal·larà al parc de la Pollancreda el dia de la prova, el 16 de novembre. Com a novetat, en aquesta edició també es podran fer inscripcions on line a Omet.santcugat.cat. Les inscripcions a través de les escoles i de l'oficina de l'OMET es mantenen com els anys anteriors. El període d'inscripcions comença aquest dilluns i acabarà l'11 de novembre.

La campanya solidària del cros va començar l'any passat amb la recollida d'aliments per a Càritas. Aquest any l'associació beneficiada serà ASDI, a qui es destinaran totes les donacions que es recullin tant els dies previs a la prova, com les que es facin el mateix dia del cros. També es podra fer un ingrés al compte d'aquesta entitat el ES12 2100 2776 39 0200038453.

En aquesta edició, l'organització ampliarà l'aparcament vigilat de bicicletes al carrer Puig i Cadafalch, després de l'èxit d'ús que va tenir l'any passat. També es mantindrà la cursa Special Cros, destinada a persones amb discapacitat intel·lectual, i el concurs fotogràfic sobre aquesta competició.

IDC Salut Hospital General de Catalunya patrocina per sisè any consecutiu aquest cros amb una aportació econòmica i els obsequis que reben els participants. Altres patrocinadors són La Mútua de Granollers i el concessionari Fiat Olrait.

La secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat col·labora amb l'organització d'aquest cros que també té Cugat.cat com a mitjà col·laborador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.