La Mútua de Granollers contribuirà amb 1.500 euros al Cros Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

La Mútua de Granollers col·laborarà amb 1.500 euros amb el 16è Cros Ciutat de Sant Cugat d'aquest diumenge. Aquest és el segon any que l'asseguradora mèdica vallesana dóna suport a una de les curses de la ciutat.

La Mútua de Granollers, vinculada des de fa temps a l'esport a través de diferents patrocinis, es torna a comprometre amb el Cros Ciutat de Sant Cugat en una clara aposta per 'la salut, l'esport i la joventut', com ha expressat el seu director, Ricard Blanch, que a més ha declarat estar encantat de contribuir amb una activitat que va a més.

Ricard Blanch

Part dels beneficis de la nostra activitat la retornem a la societat en actes com aquest.


Per la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha celebrat l'interès de la Mútua de Granollers per continuar-hi un any més, i ha remarcat la importància de col·laborar amb una prova com el cros pels valors que representa.


Mercè Conesa

Celebrem que hagin volgut tornar i apostar per una de les proves més emblemàtiques.


A l'acte de signatura del conveni entre l'Ajuntament i la Mútua de Granollers, que ha tingut lloc aquest dimecres, també han assistit el subdirector de la mútua, Josep Rius, el director comercial, David Roig i el regidor d'Esports, Xavier Tizón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.