El campionat local de Jugant a l'Atletisme introdueix dues noves proves


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

L'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET) organitza diumenge la 7a edició del campionat local de Jugant a l'Atletisme amb la col·laboració del Club Muntanyenc. La competició tindrà lloc al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix des de les quatre de la tarda a dos quarts de nou de la nit, en unes proves en les quals participaran totes les escoles de la ciutat que fan atletisme com extraescolar des de 2n a 6è de primària. Els quatre primers de cada categoria es classificaran per al Campionat de Catalunya.

Està prevista la participació d'entre 110 i 160 nens d'un total de les 10 escoles de la ciutat que participen en el programa d'atletisme de l'OMET, tot i que és oberta a totes les escoles de la ciutat. Els participants faran proves tant individuals com per equips, entre les quals hi ha els relleus 10x10, el llançament de jabalot, el triple salt a peu parat i dues de noves respecte edicions anteriors, el llançament de pilota medicinal i el salt amb corda.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.