El Muntanyenc obté tres ors al Campionat de Catalunya juvenil en pista coberta


  • Comparteix:

Ramon Adàlia, a l'esquerra, i Dani Toro, amb les medalles de primer i segon / Font: CMSC

Ramon Adàlia, a l'esquerra, i Dani Toro, amb les medalles de primer i segon / Font: CMSC

El Club Muntanyenc Sant Cugat obté sis medalles, tres d'or, al Campionat de Catalunya juvenil en pista coberta que s'ha disputat aquest diumenge a Sabadell. Amb aquest resultats el club santcugatenc ha acabat en segona posició en la classificació general de clubs.

La 30a edició del Campionat de Catalunya ha clos amb clar protagonisme santcugatenc. El Muntanyenc s'ha endut tres ors, un d'ells amb rècord a càrrec de Ramon Adàlia en la disciplina de triple salt. Adàlia també s'ha endut la medalla de plata en salt de llargada, amb una marca de 6,50 metres. Els altres dos primers llocs els han protagonitzat Marc Salvatella en salt d'alçada, amb un registre d'1,86 metres, i Carla Morral en 800 metres, que els ha completat amb 2 minuts i 24 segons.

L'altra medalla de plata l'ha assolit Dani Toro en la prova que s'ha endut Adàlia, el triple salt, amb una marca de 13,72 metres. Laia González ha guanyat l'única medalla de bronze santcugatenca en els 60 metres tanques amb una marca de 9 segons i 31 centèsimes.

Tot plegat ha suposat el segon lloc del Muntanyenc en la classificació general de clubs amb 65,5 punts, un campionat que s'ha endut l'Agrupació Atlètica Catalunya amb 121,5.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.