L'EMD de Valldoreix, principal patrocinador del paratriatleta Dani Nafria


  • Comparteix:

El president de l'EMD Valldoreix, Josep Puig, i el paratriatleta Dani Nafria

El president de l'EMD Valldoreix, Josep Puig, i el paratriatleta Dani Nafria

L'EMD Valldoreix subvencionarà amb 1.000 euros el paratriatleta Dani Nafria i obre les portes a ampliar la seva contribució trobant possibles patrocinadors. Nafria s'ha vist obligat a reformular el calendari de competicions aquesta temporada per falta de recursos, però assegura que 'amb l'aportació de l'EMD salvarà la temporada'.

Dani Nafria, ara veí de Valldoreix, s'ha vist obligat per les circumstàncies a tirar de realisme i a canviar de projectes per aquesta campanya. Renuncia, almenys aquesta temporada, a la Titan Desert, però es marca altres reptes com acabar la Rioja Bike Race, prova de tres etapes curtes, lluitar pel podi al Campionat d'Espanya de Triatló de mitja distància a València i acabar la marató de munyanta, l'Ultratrail Collserola. Dani Nafria, agraït pel suport de l'EMD i engrescat pels nous reptes, reconeix que aquests diners li salven la temporada.

Dani Nafria

Gràcies a ells podrem fer un calendari' xulo' i tenir un any potent a nivell esportiu. És un orgull que des de casa em donin suport. Una implicació potent amb una ajuda econòmica que em salva la temporada.


Per la seva banda, l'EMD Valldoreix a través del seu president, Josep Puig, ha manifestat la seva voluntat de continuar ajudant Nafria amb la recerca de nous col·laboradors entre el teixit empresarial valldoreixenc.

Josep Puig

És un projecte que ens engresca també a nosaltres i volem participar-hi. Ens hem compromès a parlar amb entitats, empreses i empresaris de Valldoreix perquè ajudin el Dani.


Puig ha remarcat els valors de Dani Nafria com a persona i esportista entre els quals ha subrtallat la lluita, el compromís i la superació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.