La 2a Diada de la Velocitat del Muntanyenc, el 3 de maig a la Guinardera


  • Comparteix:

Imatge de la 1a edició de la Diada de la Velocitat / Font: Jaume Pujol

Imatge de la 1a edició de la Diada de la Velocitat / Font: Jaume Pujol

La 2a Diada de la Velocitat organitzada per la secció d'atletisme del Club Muntanyenc Sant Cugat es disputarà el diumenge 3 de maig a les pistes de la ZEM de la Guinardera. El club santcugatenc espera la participació d'uns 300 atletes des de prebenjamí fins a sènior tant masculí com femení.

La competició s'iniciarà a dos quarts d'onze del matí amb la categoria infantil de 80 metres llisos i acabarà a dos quarts d'una amb la categoria open de 500 metres. La 2a Diada de la velocitat pomou l'atletisme entre els més petits i s'espera la participació d'atletes de tot Catalunya.

Segons el director tècnic del Muntanyenc, Manel González, es pretén la consolidació d'una competició que serveix per potenciar les proves a l'aire lliure.

Manel González

La competició vol fer veure que l'atletisme no és només cros o proves d'asfalt.


Les inscripcions s'han de formalitzar a través de la intranet de la federació catalana d'atletisme fins el 30 d'abril amb un cost de dos euros per una prova i de tres per dues o més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.