Rubén Martín i Núria Puig guanyen la 3a edició de la Cursa Moonrace


  • Comparteix:

Ruben Martín i Núria Puig són els guanyadors de la 3a edició de la Cursa Moonrace organitzada pel CAR Sant Cugat que ha aplegat 1.050 participants. Martín ha completat el recorregut de set quilòmetres i mig amb un temps de 25 minuts i sis segons. En categoria femenina, Núria Puig ha invertit un temps de 29 minuts i 50 segons. La cursa ha recaptat 1.200 euros per a la Fundació Privada Sant Medir que treballa amb discapacitats intel·lectuals.

1.050 participants han disputat la 3a edició de la Cursa Moonrace amb sortida i arribada des de les pistes del CAR. A dos quarts de deu de la nit, s'ha donat el tret de sortida i ben aviat Ruben Martín ha agafat avantatge respecte els seus perseguidors trencant la cursa al Monestir.

Martín ha creuat tot sol la línia d'arribada amb un temps de 25 minuts i sis segons. El guanyador de la cursa destaca la dificultat del traçat.

Rubén Martín

La cursa és complicada, però estic molt satisfet amb el triomf.


En categoria femenina, hi ha hagut domini absolut de Núria Puig, que explica la tàctica que ha utilitzat per quedar campiona.

Núria Puig

El traçat està ple de pujades i baixades, però he marcat un bon ritme.


El traçat més aviat planer ha recorregut els carrers més cèntrics de la ciutat i amb el Monestir com a principal testimoni. L'entrega de premis ha estat presidida pel secretari general de l'Esport, Ivan Tibau, i el nou director del CAR, Carles Combarros. Combarros creu que és un gran encert organitzar aquesta cursa.

Carles Combarros

Aquesta cursa és una festa de l'esport i també de la solidaritat.


La cursa també ha demostat la seva vessant solidària amb 1.200 euros recaptats per a la Fundació Privada Sant Medir que treballa amb discapacitats intel·lectuals.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.