Nacho Cáceres i Enka Viñas guanyen la Cursa DiR-Mossos d'Esquadra


  • Comparteix:

L'atleta olímpic Nacho Cáceres guanya la 7a edició de la Cursa DiR-Mossos d'Esquadra amb un temps de 32 minuts i 27 segons després de completar els 10 quilòmetres. En categoria femenina, Enka Viñas s'imposa amb una marca de 38 minuts i 23 segons. Més de 1.600 atletes han disputat la cursa.

Des dels primers quilòmetres l'atleta olímpic Nacho Cáceres ha trencat la cursa al Monestir juntament amb dos participants més amb un fort ritme. La resta de participants, amb un ritme menor, ha anat completant el recorregut amb més o menys dificultat. Després de 32 minuts i 27 segons, Nacho Cáceres ha creuat la línia d'arribada amb molta autoritat. Cáceres destaca la dificultat del traçat.

Nacho Cáceres

El traçat és força difícil. Volia veure quin és el meu estat de forma.


A la categoria femenina del 10 quilòmetres, hi ha hagut superioritat d'Enka Viñas. A la cursa de 5 quilòmetres, Ignacio Moisés i Andrea Carbonell han guanyat sense gaire dificultat. L'organitzador de la cursa, Marc Casanovas, destaca la consolidació de la Cursa a Sant Cugat.

Marc Casanovas

Molt contents per aquesta nova edició i la bona resposta de Sant Cugat.


L'entrega de prenis ha tancat la 7a edició de la Cursa DiR-Mossos d'Esquadra, que també aposta per a l'esport dels més menuts. Dissabte es va disputar la 2a edició de la Cursa DiR Kids amb 230 participants.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.