L'atleta del Muntanyenc Jaël Bestué aconsegueix el rècord juvenil dels 200 metres llisos


  • Comparteix:

Jaël Bestué, nou rècord espanyol juvenil en 200 metres llisos / Font: Club Muntanyenc Sant Cugat

Jaël Bestué, nou rècord espanyol juvenil en 200 metres llisos / Font: Club Muntanyenc Sant Cugat

L'atleta del Club Muntanyenc Sant Cugat Jaël Bestué aconsegueix el rècord d'Espanya juvenil als 200 metres llisos de pista coberta amb una marca de 24 segons i 43 centèssimes. Bestué ha assolit aquest registre al Campionat de Catalunya a Sabadell on ha guanyat dues medalles d'or a la prova de 200 i 60 metres llisos.

Jaël Bestué ha inscrit el seu nom en els registres de l'atletisme espanyol després de batre el rècord juvenil en els 200 metres llisos i superar una marca que ningú no havia superat des de 1985.

El Muntanyenc també ha sumat dues medalles d'or. Carla Morral, als 800 metres, i Gabriel Ballester, en els 3.000 metres, s'han imposat. Daniel Toro, en triple salt, ha sumat la medalla de bronze.

El club santcugatenc també ha disputat el Campionat de Catalunya de Marxa Atlètica en Ruta Individual i per Equips al Vendrell. L'atleta infantil Noa Rodríguez ha guanyat la medalla de plata als tres quilòmetres i Ignacio Villegas ha aconseguit la medalla de bronze cadet als cinc quilòmetres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.