Vueling perd les perxes de Didac Salas, que es queda sense anar als Jocs de Rio de Janeiro


  • Comparteix:

Didac Salas s'ha quedat sense participar als Jocs Olímpics de Rio

Didac Salas s'ha quedat sense participar als Jocs Olímpics de Rio

El saltador de perxa Didac Salas ha hagut de disputar l'últim control de classificació olímpica a Barcelona aquest diumenge amb les perxes d'un company perquè Vueling li havia perdut les seves a l'aeroport d'Amsterdam després de participar a l'Europeu. Salas ha rebut les perxes aquest dilluns, un dia després del control que s'ha disputat a Barcelona, l'última oportunitat per entrar als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro.

Didac Salas s'ha quedat sense anar als Jocs Olímpics perquè no ha arribat a la marca mínima olímpica, 5,70 metres. El santcugatenc s'ha quedat a 10 centímetres de l'objectiu.

En declaracions a Cugat.cat, Salas lamenta la pèrdua de les perxes perquè tenia molt bones sensacions per aconseguir la mínima en la prova que ha hagut de disputar aquest diumenge amb les perxes d'un company.

Didac Salas

Vueling no ens va enviar les perxes en el vol d'Amsterdam a Barcelona. No hem pogut ni intentar la darrera prova classificatòria per a Rio.


Salas tanca la temporada d'aquí a 15 dies amb la participació al Campionat d'Espanya a Gijón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.