La 33a Mitja Marató cita aquest diumenge al voltant de 1.400 corredors


  • Comparteix:

Imatge de la Mitja Marató

Imatge de la Mitja Marató

La 33a Mitja Marató de Sant Cugat dóna el tret de sortida aquest diumenge a les deu del matí a l'avinguda del Pla d'en Vinyet amb uns 1.400 corredors inscrits entre les dues modalitats, la tradicional i la popular, de cinc quilòmetres. Enguany la cursa, que incrementa en un centenar d'inscrits respecte l'any passat, canvia el traçat i serà d'una sola volta.

La prova comença amb un primer tram del recorregut similar al d'anteriors edicions, que donarà pas a un de renovat i que s'allunya del centre de la ciutat. L'arribada es mantindrà davant de l'Ajuntament amb un circuit en què hi haurà avituallaments cada cinc quilòmetres.

La Fira del Corredor, que ha obert les seves portes aquest dissabte, romandrà oberta diumenge fins a les nou del matí. L'Ajuntament, el Club Muntanyenc Sant Cugat i el Club Tennis Natació Sant Cugat són els organitzadors de la prova, que com cada any comportarà talls de trànsit a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.