Sergio Enríquez i Rosa Díez, guanyadors de la 33a Mitja Marató de Sant Cugat


  • Comparteix:

El corredor del Club Cornellà Atlètic Sergio Enríquez ha guanyat en categoria masculina la 33a Mitja Marató de Sant Cugat amb un temps d'una hora, 14 minuts i tres segons, mentre que Rosa Díez s'ha proclamat vencedora de la femenina amb una marca d'una hora, 33 minuts i 26 segons. La cursa ha tingut enguany 1.400 participants repartits en les modalitats tradicional i popular, aquesta darrera de cinc quilòmetres.

Sergio Enríquez va ser campió de Catalunya de Marató fa tres anys, acaba de sortir d'una lesió i ha participat en aquesta prova per primera vegada. El corredor de Cornellà destaca la duresa d'alguns trams, però també el caliu que aporta la gent en una cursa com aquesta, pel mig de la ciutat.

Sergio Enríquez

És una cursa molt bona per entrenar. El circuit és molt bonic, a estones solitari, però quan entres a la ciutat i tothom anima és genial.


La guanyadora, Rosa Díez, afirma que ha estat tota una sorpresa per a ella haver arribat la primera a la meta.

Rosa Diez

He vingut a provar i a poc a poc m'he anat trobant bé, i amb l'ajuda de companys he pogut arribar al final.


De cara a properes edicions, l'organització aposta per mantenir aquest nou circuit d'enguany a una sola volta, tot i que la intenció és continuar millorant el traçat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.