La Cursa Ricoh recapta prop de 2.500 euros per a l'ONG Ajuda en Acció


  • Comparteix:

La primera edició de la Cursa Solidària organitzada per l'empresa Ricoh ha reunit aquest diumenge uns 250 participants i ha recollit gairebé 2.500 euros que es destinaran al projecte Makers By Ricoh de l'ONG Ajuda en Acció. Josep Maria Bergadà ha estat el més ràpid en el recorregut de 10 quilòmetres amb un temps de 35 minuts i 20 segons, i Cristina Aiguasanosa ha guanyat en categoria femenina amb una marca de 57 minuts 48 segons. Manel Mera i Marta Galbany s'han imposat en la cursa de 5 quilòmetres. Els organitzadors han assegurat que esperen tornar a organitzar la cursa l'any que ve.

El fred no ha fet enrere els corredors que s'han acostat aquest matí a la seu de Ricoh, a l'avinguda de la Via Augusta, per prendre part en la sortida. A dos quarts de deu ha arrencat la cursa de 10 quilòmetres, amb un centenar d'inscrits, i poca estona després ho ha fet la de 5 km, amb 90 dorsals. El recorregut ha portat tots els participants al llarg de la Via Augusta fins al carrer d'Alfons d'Aragó, on enllaçaven amb un tram per dins del circuit de cros de Volpelleres.

Manel Mera i Marta Galbany han estat els primers en creuar la línia de meta després de completar el recorregut de 5 quilòmetres, amb marques de 23:38 i 26:29, respectivament. Els corredors que feien la cursa de 10 quilòmetres havien de completar dues voltes al circuit, i els més ràpids han estat Josep Maria Bergadà i Cristina Aiguasanosa.

Els diners recaptats amb les inscripcions se sumen als 18.000 euros que ja havia recollit el projecte Makers By Ricoh, que donarà 11 impressores 3D a centres educatius amb dificultats de tot l'Estat espanyol. El responsable de Seguretat i Salut Laboral de l'empresa, Andreu Morón, es mostra satisfet amb la rebuda de la iniciativa i espera repetir-la l'any que ve.

Andreu Morón

Estem molt contents perquè hem assolit el gran repte solidari que teníem. Ha sigut un èxit i tenim moltes ganes de poder repetir l'any que ve.


Al matí hi ha hagut activitats d'animació infantil per als més petits i, un cop finalitzades les curses d'adults, una cinquantena de nens i nenes també han pogut creuar la meta després de córrer per un breu traçat de 500 metres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.