Les Milles de Valldoreix arriben aquest diumenge amb més de 450 inscrits


  • Comparteix:

Inna Lebedieva és l'actual guanyadora de les Milles

Inna Lebedieva és l'actual guanyadora de les Milles

Més de 450 inscrits disputaran la 14a edició de les Milles de Valldoreix d'aquest diumenge. La marxa, organitzada per l'EMD, serà de format mixt per primera vegada i també formarà part de la Lliga Championship d'atletisme català. La cursa popular tindrà un recorregut de tres o cinc milles.

La sortida i l'arribada seran al Complex Esportiu de Valldoreix a dos quarts de deu del matí amb la popular, a les onze la categoria infantil, les alevins quan passin cinc minuts d'un quart de dotze i les benjamins i prebenjamins a dos quarts de dotze.

300 atletes van participar a l'anterior edició amb el triomf d'Inna Lebedieva. El Complex Esportiu de Valldoreix és col·laborador de la cursa.

Les inscripcions per a la milla popular ja s'han tancat, però les de categoria infantil es poden formalitzar fins minuts abans de l'inici de la cursa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.