Jael Bestué es proclama subcampiona del món de 200 metres en categoria juvenil


  • Comparteix:

Jael Bestué en una visita a Cugat.cat

Jael Bestué en una visita a Cugat.cat

L'atleta santcugatenca del Muntanyenc Jael Bestué finalitza segona en la final dels 200 metres del Campionat de Món juvenil que es disputa a Nairobi, Kènia. Bestué ha fet una marca de 23 segons i 61 centèssimes, nou rècord d'Espanya, i només s'ha vist superada per l'alemanya Talea Prepens, que ha aturat el cronòmetre en 23 segons i 51 centèssimes.

La santcugatenca ha fet bons els pronòstics que la situaven com una de les grans favorites al podi i ha aconseguit una segona plaça en la final de 200 metres d'un Campionat del Món sub 18. Tant l'alemanya com la santcugatenca arribaven amb el millors temps a la final, juntament amb la brasilera Lorraine Martins, que s'ha vist finalment superada per la turca Mizgin Ay i no ha pogut pujar al podi.

Aquest any Bestué s'ha proclamat campiona juvenil de 200 metres, subcampiona absoluta en la mateixa prova i campiona juvenil en 60 metres. També ha batut el rècord d'Espanya en 200 metres en quatre ocasions, la darrera en aquest final del Campionat del Món juvenil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.