La Mitja Marató de Sant Cugat de 2019 serà Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

La Federació Espanyola aprova la candidatura de Sant Cugat per acollir l'Estatal de Mitja Marató

La Federació Espanyola aprova la candidatura de Sant Cugat per acollir l'Estatal de Mitja Marató

La Federació Espanyola d'Atletisme ha confirmat que la Mitja Marató de Sant Cugat de 2019 serà Campionat d'Espanya en una data encara per confirmar. La cursa santcugatenca es convertirà en un referent d'aquesta modalitat esportiva amb els atletes més destacats del panorama estatal.

La Mitja Marató de Sant Cugat viurà dues edicions molt especials al 2018 i 2019. La 35a edició es disputarà el 29 d'abril i serà Campionat de Catalunya i la de 2019, Campionat d'Espanya. Sant Cugat va presentar candidatura perquè al 2018 la Mitja Marató fos Campionat de Catalunya i d'Espanya, però la federació espanyola va optar perquè Melilla acollís l'Estatal al 2018.

L'ens federatiu va decidir que la candidatura santcugatenca acollís l'Estatal al 2019. El director de la Mitja Marató de Sant Cugat, Manel González, es mostra sorprès per la decisió i ara cal veure la viabilitat del projecte.

Manel González

No estava previst acollir l'Estatal al 2019. Cal reunir-se i avaluar aquesta decisió.


El comitè organitzador de la cursa integrat per l'Ajuntament, el Club Tennis Natació Sant Cugat i el Club Muntanyenc Sant Cugat s'haurà de reunir per veure si Sant Cugat acull l'Estatal al 2019.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.