El Cros de Sant Cugat té un nou sistema de sortides en categories de base


  • Comparteix:

La 19a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat es disputarà diumenge de la setmana que ve al parc de la Pollancreda. Les sortides de les categories prebenjamí, benjamí i aleví seran graduals i s'aniran fent en grups de 4 o 5 atletes dividits pels semestres de naixement. La recapctació de les inscripcions de la categoria absoluta anirà destinada a la Fundació AVAN. L'Hospital Universitari General de Catalunya continua com a patrocinador de l'esdeveniment

Les aglomeracions a les sortides de les categories prebenjamins, benjamins i alevins desapareixen del Cros Ciutat de Sant Cugat. Les tradicionals entregues de premis que es feien el dia de la cursa es postposen fins el 17 de novembre. El regidor d'Esports, Eloi Rovira, explica aquests dos canvis.

Eloi Rovira

Canviem la massificació de les sortides per la qualitat i la seguretat.


L'organització manté els entrenaments preparatoris del cros que es faran aquest dissabte al parc de la Pollancreda. Les inscripcions per a la cursa es poden formalitzar als centres educatius, a les oficines de l'OMET o a Omet.santcugat.cat abans del dimarts de la setmana que ve.










  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.