168 participants i 18 equips reben el reconeixement per la seva actuació al 19è Cros Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

El Cros Ciutat de Sant Cugat premia a 168 corredors i corredores i 18 equips per la seva participació en la 19 edició de la cursa. També s'ha reconegut la tasca de la secció d'atletisme del Club Muntanyec amb el premi E4S (Ethics4Sports). A part de l'entrega de guardons, s'ha lliurat a la Fundació AVAN els 647 euros que es van recaptar el passat diumenge durant la celebració del cros.

Dels 4.022 participants de la 19a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat, 168 han estat reconeguts aquest divendres a la plaça de la Vila amb l'entrega de premis. Els tres primers classificats, tant masculí com femení, de la cursa popular i els vuit primers de les categories compreses entre la prebenjamí i la júnior han pujat a dalt l'escenari per obtenir la seva distinció.

L'edició d'enguany ha vingut marcada per la novetat de les sortides llançades, que han evitat les aglomeracions a l'inici de les diferents curses. Davant de les respostes positives per part d'entitats i participants, l'organització preveu repetir el format la pròxima edició.

El 20è Cros Ciutat de Sant Cugat, a més, vindrà marcada per 'Sant Cugat, Ciutat Europea de l'Esport 2018' i formarà part del ventall d'activitats que s'estan organitzant de cara a l'any que ve.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.