Cora Salas puja al podi amb una medalla de plata a salt de llargada en el Campionat d'Espanya absolut


  • Comparteix:

Cora Salas, a l'esquerra, en la segona posició del podi / Font: Federació Espanyola d'Atletisme

Cora Salas, a l'esquerra, en la segona posició del podi / Font: Federació Espanyola d'Atletisme

La santcugatenca Cora Salas finalitza segona a la prova de salt de llargada en el Campionat d'Espanya de pista coberta. L'atleta del CA Igualada ha fet una millor marca de sis metres i 20 centímetres i només s'ha vist superada per Fátima Diame del Valencia Esports, que ha fet un salt de sis metres i 44 centímetres.

L'atleta santcugatenca s'ha quedat a tres centímetres del rècord de Catalunya que ella mateixa va establir fa uns dies amb sis metres i 23 centímetres. A la prova de 200 metres, la santcugatenca del FC Barcelona, Jael Bestué s'ha classificat per a la final amb un temps de 24 segons i una centèssima. En 800 metres, Zoya Naumov, del AA Catalunya ha obtingut també una plaça a la final aturant el crono a semifinals en dos minuts nou segons i 25 centèssimes.

En la prova de 60 metres tanques, Maria Abadal no ha superat la primera ronda i ha fet un temps de nou segons i quatre centèssimes. I a triple salt, la santcugatenca Nora Taher, del CA Igualada, ha finalitzat cinquena amb un salt de 12 metres i 86 centímetres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.