La 15a edició de les Milles de Valldoreix segueix creixent i arriba aquest dissabte amb 479 inscrits


  • Comparteix:

Les Milles tornaran a recórrer Valldoreix

Les Milles tornaran a recórrer Valldoreix

La 15a edició de les Milles de Valldoreix continua consolidant la seva proposta i ha arribat fins als 479 inscrits, 31 més respecte l'any passat. La prova es disputa aquest dissabte, de nou, amb una aposta pel format mixt i amb diferents categories: la de tres milles, la de cinc i també les tres categories infantils. La sortida de les categories absolutes seran des del carrer Brollador, davant el pavelló de Valldoreix, a dos quarts de deu del matí.

Les inscripcions s'han repartit en 58 a les tres milles, 219 en la tradicional de cinc milles i 202 a les categories infantils, amb participants nascuts entre el 2003 i el 2012. Aquest divendres, de cinc a vuit del vespre, s'han recollit dorsals i samarretes al Complex Esportiu de Valldoreix. Una d'ells la durà el paratriatleta Dani Nafría, que serà un dels participants destacats de la cita.

Més enllà de les sortides de les grans categories, de tres i cinc milles, les categories infantils sortiran en els següents horaris: a dos quarts de dotze l'edat infantil i cadet, 10 minuts més tard l'aleví i quan restin 10 minuts per a les dotze, les prebanjamins i benjamins. Tot implicarà una afectació al trànsit de Valldoreix segons cada prova, horari i recorregut.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.