La Mitja Marató torna a Sant Cugat aquest diumenge amb una crida d'inscripcions d'última hora


  • Comparteix:

La cursa és aquest diumenge 29 d'abril al matí / Foto: Championchip

La cursa és aquest diumenge 29 d'abril al matí / Foto: Championchip

La 34a edició de la Mitja Marató de Sant Cugat, que es disputa aquest diumenge, està marcada pel baix ritme d'inscripcions, malgrat l'estrena d'un nou circuit molt més planer i ràpid que ha de permetre als atletes assolir millors marques. Entre la cursa de 22 quilòmetres, que serà Campionat de Catalunya, i la cursa popular de set quilòmetres anomenada 'El Terç', hi ha actualment poc més de 500 inscrits, molt lluny de les expectatives dels organitzadors, el Club Muntanyenc, el Club Tennis Natació Sant Cugat i l'Ajuntament. El nom més destacat de la prova serà Roger Roca, excampió mundial de duatló i estatal de marató.

La sortida serà a partir de les 10 del matí a l'avinguda Pla del Vinyet i l'arribada a la Rambla del Celler. El termini d'inscripcions es tanca aquest dijous a mitjanit.

El director de la cursa, Manel González, reconeix que està 'decebut' amb el nombre d'inscrits i confia en un impuls en aquests últims dies.

Manel González

Sóc optimista i suposo que hi haurà una empenta important en aquesta última setmana. Però és impossible arribar a la xifra que teníem fixada. Podem arribar a 700-750 però és una xifra baixa pel que és Sant Cugat i l'esforç organitzatiu que fem en general.


La Mitja Marató forma part 12è Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona (GPDB).




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.