3.968 atletes fan multitudinària la 20a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un total de 3.968 atletes han tornat a fer del Cros Ciutat de Sant Cugat l'acte esportiu més multitudinari de la ciutat aquest diumenge al parc de la Pollancreda, en una edició marcada per la celebració dels 20 anys de la cita. Milers de corredors de les categories sènior, aleví, benjamí i prebenjamí han fet de la jornada una festa esportiva on s'han tornat a realitzar les sortides llançades en grup de cinc atletes per evitar aglomeracions. Com a novetats, els dorsals han incorporat el xip electrònic i i l'entrega de trofeus ha tingut lloc el mateix dia de la competició. La 20a edició del Cros, però, s'ha quedat lluny d'igualar el rècord de 4.185 de l'any 2016, i ha registrat la pitjor assistència dels últims cinc anys, a l'espera que l'organització doni el recompte oficial.

L'acte ha comptat amb la presència dels representats institucionals, entre ells el regidor d'Esports, Eloi Rovira, i l'alcaldessa, Carmela Fortuny, que ha destacat la importància d'aquest esdeveniment per les famílies i per crear cohesió social i participació. Just després de les primeres entregues de premis, tant l'alcaldessa com la resta d'autoritats han fet una bufada d'espelmes simbòlica amb els atletes per celebrar el 20è aniversari de la cursa.

Una cursa que, un any més, ha estat organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET). L'organitzador del Cros, Xavi Requeno, ha recalcat que 'ara cal que l'organització segueixi en l'excel·lència' per oferir a les famílies 'un acte de ciutat'.

Com en les darreres edicions, el Cros també ha tingut la seva vessant solidària. Enguany, els diners recaptats per inscripció de la categoria sènior es destinaran a delegació local de l'associació Amics de la Gent Gran.






Xavi Requeno

Ara el que es tracta és que segueixi sent un acte de ciutat, que l'organització seguim en l'excel·lència i que la gent gaudeixi d'un acte de reunió familiar.

Carmela Fortuny

Agraïr a les protagonistes, les famílies, per apostar per l'esport de valors i per apostar per aquest esport. Aquesta competitivitat es transforma en cohesió social i participació.

Participants

M'ho he passat molt bé i ha sigut una mica cansat. / L'sprint final m'ha costat una mica però m'ho he passat molt bé. / He sortit dels primers i he anat més lent. / He sortit dels primers i al principi ho he donat tot però després he anat parant una mica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.