La 20a edició del Cros Ciutat de Sant Cugat omple d'esport el parc de la Pollancreda aquest diumenge


  • Comparteix:

El Cros Ciutat de Sant Cugat arriba a la 20a edició / Font: Cugat.cat

El Cros Ciutat de Sant Cugat arriba a la 20a edició / Font: Cugat.cat

4.915 atletes estan cridats a participar al 20è Cros Ciutat de Sant Cugat que es disputa durant el matí d'aquest diumenge a partir de dos quarts de nou del matí al parc de la Pollancreda. Les inscripcions han baixat un 3,5% respecte l'edició de l'any passat, en la qual es van apuntar 5.088 escolars. Tot i això, es manté la bona dinàmica de participació que fa del Cros la cita esportiva més multitudinària a la ciutat. La recaptació de les inscripcions, que són gratuïtes però tenen un donatiu de tres euros per a la categoria popular, anirà destinada a Amics de la Gent Gran.

Fins a 18 curses per categories engloba el Cros. Per això, els canvis logístics marcaran bona part de les novetats. Així, la competició repeteix la sortida llançada i, a més, incorpora una entrega de trofeus i medalles esglaonada que es desenvoluparà de manera paral·lela a les curses.

10.30h - Entrega per a les categories popular fins a infantil
12h - Aleví
13.15h Benjamins
14.30h - Prebenjamí

Uns 120 voluntaris donaran forma a aquesta nova edició que pretén ser històrica. Exemple d'això és que els usuaris del servei d'aparcament de bicicletes rebran un obsequi de Ciutat Europea de l'Esport. I és que el Cros ha tingut un paper important en la selecció de Sant Cugat com a Ciutat Europea de l'Esport, com ha explicat el tinent d'alcalde d'Esports, Eloi Rovira, ja que és una activitat que mou més de 4.000 participants. A més, els resultats de les categories inferiors serviran per classificar-se per al campionat de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.