Leiva: 'Em sorprèn la marxa de la Sant Silvestre de Sant Cugat, però trobarà nou emplaçament'


  • Comparteix:

Jaume Leiva és un dels favorits per guanyar la Sant Silvestre / Font: Cugat.cat

Jaume Leiva és un dels favorits per guanyar la Sant Silvestre / Font: Cugat.cat

L'atleta Jaume Leiva, guanyador de tres edicions de la Sant Silvestre Sant Cugat, s'ha mostrat sorprès per la marxa de la cursa de la nostra ciutat. Leiva ha assegurat que la cursa trobarà nova ubicació per la bona feina que fan els organitzadors Domingo López i Joan Montserrat.

ESCOLTA-HO

La marxa de Sant Silvestre Sant Cugat. Et sorprèn?

Doncs sí. No en sabia res, tot i que el Domingo i jo tenim una relació molt estreta. És una decisió mólt difícil. Jo he disputat 6 de les 9 que s'han fet a Sant Cugat. És molt especial córrer a Sant Cugat , amb la meva gent, amb els atletes del meu equip. Em sorprèn i em deixa trist. Crec que la Sant Silvestre Barcelonesa seguirà en una altra ciutat. El més important és l'edició d'enguany de 2018. M'agradaria acabar aquest cicle guanyant i fer tots junts una darrera última Sant Silvestre. És una cursa exigent perquè Sant Cugat no té carrers plans.

El repte és guanyar la quarta Sant Silvestre i ser el dominador de la cursa?

És el repte, em ve mot de gust córrer a Sant Cugat. Estic entrenant molt, amb un nivell altíssim, guanyant a Lanzarote, la Behovia San Sebastián. Vull seguir la línia i ser l'atleta que més Sant Silvestres ha guanyat i fer història. Vindré amb una càrrega molt forta perquè estem preparant la Marató de Sevilla i posar les coses difícils als atletes que vinguin.

Aquest dijous hi ha un clínic amb el Dr Brotons i Jaume Leiva. Què li diries a la gent perquè vingui a l'acte?

Li vull agraïr molt. és el meu metge esportiu i és qui m'ha ajudat més a millorar el rendiment i a cuidar-me molt. Tenir l'oportunitat de tenir-lo en directe i que pugui explicar la seva visió de la fisiologia esportiva i rendiment esportiu a tots els atletes. És una eminència am esportistes com el Kilian Jornet o Núria Piquis. qUE VINGUI la gent amb la llibreta plena de preguntes i el doctor molt content de rebre les inquietuds de la gent. Volem donar-li a la Sant Silvestre aquest punt de qualitat. Esperem que s'ompli de gent, que vinguin de Sant Cugat i del Vallés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.