Una bona alimentació, indumentària adequada i escalfament previ, bàsic per a la Sant Silvestre


  • Comparteix:

L'organització de la Sant Silvestre ofereix consells bàsics per a tenir una bona cursa / Font: ACN

L'organització de la Sant Silvestre ofereix consells bàsics per a tenir una bona cursa / Font: ACN

Menjar i beure bé, vestir-se adequadament i fer un lleuger entrenament previ han de ser els tres grans focus d'atenció dels corredors abans de la Sant Silvestre Sant Cugat. L'organització de la cursa santcugatenca ofereix consells bàsics abans d'afrontar els deu quilòmetres de recorregut en la seva 20a edició.

Que ningú prengui mal el darrer dia de l'any. L'organització de la Sant Silvestre Sant Cugat incideix en quatre aspectes bàsics per a tenir una bona cursa. Menjar lleugerament tres hores abans de la cursa és el que es demana als atletes que també han de vigilar amb els làctics i el cafè. Emprar un bon calçat i una indumentària també és vital per no patir durant el recorregut que enllaçarà el Parc de Ramon Barnils i l'Ajuntament. Estrenar vambes el mateix dia de la cursa no seria una bona decisió.

Durant l'escalfament previ és imprescindible focalitzar l'atenció en els peus i en les zones dolgudes. L'atleta es pot posar esparadrap les zones sensibles de la pell i lubricar les aixelles si així ho considera oportú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.