Zoya Naumov signa la mínima europea a la reunió catalana disputada a Sabadell


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de Zoya Naumov / Foto: Club Muntanyenc

Imatge d'arxiu de Zoya Naumov / Foto: Club Muntanyenc

L'atleta santcugatenca Zoya Naumov ha fet la mínima per a l'europeu en pista coberta de Glasgow en els 800 metres a la reunió internacional de Sabadell. Naumov ha aconseguit un registre de 2:02.15, classificant-se en tercera posició.

Zoya Naumov, vigent campiona d'Espanya, va guanyar també en categoria femenina la darrera edició de la Sant Silvestre Sant Cugat, l'última que es disputa a la ciutat. Naumov assegura està 'molt satisfeta' pel seu moment de forma ja que, a més de fer la mínima per l'europeu, diu haver 'destrossat' la seva marca personal, que era de 2:03.49 a l'aire lliure i de 2:05.76 en pista coberta. La santcugatenca encara haurà d'esperar per si es classifica definitivament per a l'europeu de Glasgow, però confia que així serà.

A la mateixa reunió atlètica d'aquest dimecres, el saltador santcugatenc Dídac Salas s'ha imposat en perxa amb un registre de 5,50 metres.


Zoya Naumov

Hem d'estar a l'espera, però de moment pel panorama atlètic, que fem la mínima estic jo i un parell de noies més. No només va ser la mínima per Glasgow, sinó que vaig destrossar la meva marca personal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.