Jaume Leiva, primer atleta de renom confirmat a la Mitja Marató- Campionat d'Espanya


  • Comparteix:

Jaume Leiva, guanyador de la darrera edició de la Sant Silvestre / Font: Sant Silvestre

Jaume Leiva, guanyador de la darrera edició de la Sant Silvestre / Font: Sant Silvestre

L'atleta maratonià Jaume Leiva és el primer nom d'alt nivell que ha confirmat la seva participació de la Mitja Marató de Sant Cugat- Campionta d'Espanya que es disputarà el 31 de març a la nostra ciutat. El director de la Mitja Marató, Manel González, ha avançat que hi ha 300 inscrits, a falta d'un mes, i espera que s'arribi als 1.200 atletes.

Jaume Leiva s'ha convertit en una de les principals atraccions de la Mitja Marató, però no serà l'únic cap de cartell. En els propers dies es coneixeran la resta de noms. Manel González espera que la gent s'inscrigui a la Mitja Marató, però també a la cursa del terç i dels cinc quilòmetres. González assegura que els santcugatencs tenen aquestes dues curses per gaudir de l'atletisme a la nostra ciutat.





Manel González

Estarem al voltant dels 1.000 inscrits. Cal que la gent de Sant Cugat es motivi amb les curses del terç i els cinc quilòmetres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.